#1 Stukafood

@stukaweek zwolle

Koop je tickets nu!

Biografie

Stukafood

STUKAFOOD: EET WAT DE STUKAPOT SCHAFT

Stukafest Zwolle presenteert: StukaFood! Geniet van een heerlijk winters gerecht onder het genot van een voordeuroptreden van een van onze acts. Zin in een akoestische belevenis of een spannend verhaal? MILO en Lieke & Anne van der Vegt komen bij jou langs. Ben je vegetarisch? Ook voor jou hebben we een heerlijke maaltijd op het menu.

 

MILO: Milo Groenhuijzen, frontman van de Zwolse band MILO, speelt speciaal voor Stukafest Zwolle solo. Normaal gesproken in vol ornaat met volledige band, maar op 9 februari niks meer dan Milo en zijn gitaar. Verwacht britpop, rock en meeslepende ballads afkomstig van hun in november uitgebrachte debuutalbum ‘Bright Flowers of Indigo’.

 

Lieke & Anne van der Vegt: De zussen Van der Vegt staan bekend om hun sprankelende, lichtvoetige fusion van spel, vertelling, performance en meerstemmige zang. Samen vormen ze een interessant makers-duo dat werkt vanuit speelse verwondering en nieuwsgierigheid naar de wereld. In ‘Ego Echo’ worden de zussen Anne en Lieke verliefd op hun eigen spiegelbeeld en kunnen ze slechts elkaars woorden in de mond nemen. Deze productie is geregisseerd door Boudewijn Koops en is tot stand gekomen in samenwerking met het Wereldberoemde Verhalen Festival Zwolle.

 

Hoe werkt het?

Voor iedere maaltijd betaal je een ticket. We bezorgen op 9 februari het gerecht bij jou thuis tussen 17.30-20.00 uur. In de tussentijd is ook een van onze acts onderweg voor een live performance bij jou aan de voordeur. Tip: voor vier maaltijden betaal je maar € 25,-! Let op: vermeld je adres bij het kopen van een ticket.

 

Prijzen: € 7,50 per maaltijd  – 4 maaltijden voor € 25,- (inclusief €2 servicekosten)

 

Koop je tickets nu!

 

Heb je er al zin in? Haal je tickets nu!

    [recaptcha]

     

     

    Stukafest wordt mede mogelijk gemaakt door