#3 Stukafest TV

@

Koop je tickets nu!

Biografie

Stukafest TV

STUKAFEST TV: LIVESTREAM

Koop je ticket voor Stukafest TV: de livestream! Stukafest Zwolle, Groningen en Leiden verzorgen samen een complete festivalervaring bij jou op de buis. Verwacht muziek, film, visuals, theater en poëzie. Sit back, relax and enjoy!

 

LINE UP

Zwolle

Pomme Willemse: Pomme Willemse zoekt naar verhalen. Tijdens Stukafest TV is haar meesterwerk ‘De Kleurrijken’ te zien. De artistieke documentaire gaat over de Zwolse wijk Holtenbroek. In het sociale experiment ontmoeten de bewoners van deze wijk elkaar door middel van een vraag: “Wat is jouw lievelingskleur?”

Sanne&Sara: Dit harpduo, bestaande uit Sanne Bakker en Sara van den Brink, schrijft hun eigen muziek met zowel akoestische als elektronische effecten en loopstation. Verwacht een hedendaags concert waarin moderne klassieke harp en elektronica hand in hand gaan.

MB_Supplier X Nadia Joanna Kluen: MB_Supplier is een elektronisch muziekduo en gebruikt een breed scala aan grote en kleine synthesizers om een ​​dromerige en mysterieuze sfeer te creëren met invloeden van de Gorillaz, J Dilla en Radiohead. Samen met de abstracte visuals van beeldend kunstenares Nadia Joanna Kluen zetten ze een spannend optreden neer die je niet alleen ziet, maar ook kunt voelen.

 

Groningen

Xina Mercken: Xina Mercken, alias Storytrooper, staat bekend om haar interactieve en energieke manier van verhalen vertellen. Ze neemt je mee van mythes en sprookjes tot waargebeurde verhalen.

Kayleigh Beard: Kayleigh Beard maakt elektronische muziek als ‘one-woman-band’. Ze haalt haar inspiratie uit de natuur, maar haar muziek valt niet in een allesomvattend genre. Denk aan indie electronic, trip hop, electropop en melancholische sferen.

Ilja Geelen: Een audiovisuele choreografie die onderzoekt wat het betekent om één bewegend lichaam te zijn. ‘One, as in: solo // One, as in: whole // One, as in: connected // One, as in: one with Fieldnotes’ is een multidisciplinair werk met nadruk op dans en een hint naar anthropologie.

 

Leiden

EMMA: EMMA maakt muziektheater- en kleinkunstvoorstellingen vanuit het millennial perspectief en biedt deze generatie een avond vol muziek, ontspanning en herkenning. In deze voorstelling ziet het publiek twee vrouwen die worstelen met keuzestress.

Poezie en bier: Dynamisch vertoon van dichters Bram Schrijnen, Onias Landveld en Rozemarijn van der West. Drie fases, drie dichters, drie steden.

De Nachtelijke Escapades: De Nachtelijke Escapades bestaat uit vijf jonge muzikanten uit Leiden met een onuitputtelijke liefde voor muziek en een onmiskenbaar eigen geluid. Hun muziek kan je omschrijven als een mix van funk, jazz, hiphop en reggae gecombineerd met creatieve Nederlandstalige teksten.

 

Hoe werkt het?

Koop je toegang voor een bedrag naar keuze, stream het naar je tv en zapp tussen de verschillende studentensteden van die avond: Zwolle, Leiden of Groningen.

Prijs: Minimaal €2,79. Doneren is mogelijk tijdens de stream.

Heb je er al zin in? Haal je tickets nu!

    [recaptcha]

     

     

    Stukafest wordt mede mogelijk gemaakt door