Alles Valt

@

Biografie

Stukafest TVTheater

Twee mensen staan op het dak. Balancerend op de rand. De twee mensen vallen van het dak. Iedereen ziet ze vallen. 100 meter nog. Toeschouwers kijken naar de vallende mensen alsof dat niet hun problemen zijn. De vallende mensen vallen verder. Enkele seconde nog. Dan gebeurt er iets wat niemand aan zag komen….

Alles Valt is een ritmische- en muzikale theatervoorstelling over de huidige wereldproblematiek. Verpakt in een verhaal over twee vallende mensen laten de acteurs het publiek nadenken over naderend onheil. Wordt er alleen maar naar de vallende mensen gekeken of doet nog iemand iets? Gaan we nog door? Is de mens een metafoor? Een voorstelling die in deze turbulente tijd actueler is dan ooit.

Alles Valt is een theatergroep van twee afgestudeerde theatermakers: Judith Borgers & Rick Snelderwaard. Een paar jaar geleden maakten zij voor een project op de Hogeschool voor de Kunsten de voorstelling Alles Valt. Na hun afstuderen bleven de twee theatermakers bij elkaar en zo ontstond Theatergroep Alles Valt. Inmiddels maken ze voorstellingen voor zowel jongeren als volwassenen over maatschappelijke problemen. Judith en Rick schrijven, maken en spelen alles zelf. Door middel van beeldende teksten, groteske rollen en zo nu en dan een lied brengen zij thema’s aan het licht die hen aan het hart gaan.
 
Koop je tickets nu!

    [recaptcha]

     

     

    Stukafest wordt mede mogelijk gemaakt door