Stukafest Amsterdam

vrijdag 26-02-2021

Je hoeft het bijna niet meer te zeggen, ook Stukafest is dit jaar anders dan anders. Maar goed dat wij van denken in oplossingen houden! Wij hebben dit jaar gebruikt om voor jullie Stukafest in een modern, nieuw jasje te gieten en presenteren jullie met trots: 'Stukafest Experience'.

We hebben een sterke basis voor jullie neergezet middels een samenwerking met de 13 andere Stukafest-steden van het land. De hele maand februari kan jij iedere week een Stukafest online stream bekijken! Die van ons, is 'last but not least' natuurlijk en voor het eerst in samenwerking met Delft en Eindhoven: 26 februari, markeer het nu in je agenda.

We hebben toffe acts voor je in petto en kijken verder dan muziek en theater. Ook videokunst zal aan bod komen en we presenteren je zoal Amsterdam vanuit een creatief bewegend blikveld. Vanuit deze online basis organiseren wij, waar mogelijk, streamevenementen op locatie! Houd ons sowieso goed in de gaten via onze social media kanalen want, in de loop naar het festival toe plaatsen wij ludieke content in samenwerking met verschillende kunstenaars!

Koop je tickets nu!

STUKAFEST OP SOCIAL MEDIA

Contact Amsterdam

Heb je vragen, opmerkingen of ideëen voor Stukafest Amsterdam? Wil je ons sponsoren? Of een complimentje achterlaten? Via het onderstaande veld kan je Stukafest Amsterdam bereiken!

    [recaptcha]

     

     

    Stukafest wordt mede mogelijk gemaakt door