WARD

@Coolhaven 228D

Koop je tickets nu!

Biografie

WARD, de eenmansband van de Indische singer/songwriter Verena Ward, brengt een bijzonder indie pop gevoel wat begin 2017 is opgericht. Het verschenen EP ‘Girls’ van de Rotterdamse singer/ songwriter en multi-instrumentalist is geschreven en geproduceerd in haar slaapkamer. Ze omschrijft zichzelf daarom als een “Bedroom producer” met als sound “een experimenteel dreamy indie pop die je niet vaak hoort.”

Met een lijst aan festivals onder andere By The Creek Festival, Eendrachtfestival en A Festival Downtown achter haar naam, stond Ward afgelopen jaar ook als voorprogramma van Baio (bassist van Vampire Weekend). WARD was finalist van de Grote Prijs van Nederland 2018 en reist in het najaar door heel Nederland met Popronde als 3voor12 Talent.

Haar tweede EP, Girls (30 maart 2018) gaat in op de verhalen van de ‘girls’ die Ward het afgelopen jaar heeft leren kennen. ‘Girls’ gaat over hoe liefde iemand vrij kan laten voelen en draait de nummers rondom Ward’s zelfacceptatie in de LGBTQ gemeenschap. WARD klinkt als een mix tussen The xx en Blood Orange. WARD is een hintje psychedelisch en schrijft nummers over liefde en de ‘girl of her dreams’. Haar indie pop is vrolijk en dansbaar als de hits van Hayley Kiyoko met een melancholische twist als Jack Antonoff’s band Bleachers. Live neemt WARD je mee in haar knusse setting waarin het licht en donker in combinatie met haar dream pop een relaxte slaap-/woonkamer gevoel creëert.

Deze avond is 3voor12 de host van WARD!

  • location

  • Coolhaven 228D
  • Rotterdam

Heb je er al zin in? Haal je tickets nu!

 

 

Stukafest wordt mede mogelijk gemaakt door