Mensen Zeggen Dingen X Vers Poetry

@Essenburgsingel 113b

Koop je tickets nu!

Biografie

PoëzieSpoken Word

Dit jaar zorgt Mensen Zeggen Dingen op Stukafest Rotterdam voor en bijzondere verzameling van Spoken Word artiesten. . De rondtrekkende woordartiesten van Mensen Zeggen Dingen staan garant voor komedie, snoeiharde voordrachten en rijmelarij van hoog niveau. Dit beloofd een divers en inspirerend optreden te worden met dus niet één, maar wel drie artiesten in een ronde!

LINE UP:

Een van deze artiesten is niemand minder dan Christopher Blok, met zijn initiatief Vers Poetry. Je kunt hem kennen van zijn teksten voor Feyenoord, over de stad Rotterdam of zijn oproep om wapens in te leveren. Wie Chris kent weet niet wat meer van goud is, zijn hart of zijn teksten. Wij denken dat je de combinatie nodig hebt om keer op keer viraal te gaan.

Nour EJ is de next best uit Vlaanderen. Nour zijn teksten zijn hard, recht voor je raap, technisch doorzeefd en maatschappijkritisch. Nour maakt elk podium tot zijn eigendom en laat overal een erfenis na. Nour laat een ravage achter van verwonderende blikken die smachten naar meer.

Simon Mamahit is onze man uit Nijmegen. Simon begon als rapper, maar is inmiddels veel meer dan dat. Simon zet je aan het denken en accepteert geen ja-knikkers in het publiek. Laag na laag kun je zijn teksten ontleden, waarna je ze toch maar besluit terug te luisteren.

Note: vanwege andere optredens zal Christopher Blok pas in de latere rondes aanwezig zijn.
.
.

  • location

  • Essenburgsingel 113b
  • Essenburgsingel 113b Rotterdam

Heb je er al zin in? Haal je tickets nu!

 

 

Stukafest wordt mede mogelijk gemaakt door