Luisterboek Live

@Vierambachtsstraat 122c

Koop je tickets nu!

Biografie

KleinkunstLiteratuurMuziekPoëzieSpoken WordTheater

Vanaf de eerste zin beland je middenin het verhaal van Sarah, de jonge actrice die niet langer op toneel kan staan, als ze eindelijk haar moeder gevonden denkt te hebben. Ze eigent zich een nieuwe rol toe om dichterbij haar moeder te komen. Want als je ergens maar hard genoeg in gelooft, wordt het vanzelf een waarheid.

Samen met theatermaker | componist Marc Nochem maakte Jente van twee hoofdstukken van haar debuutroman Het intieme vreemde een muzikale en theatrale luisterervaring. In een intieme setting nemen ze je vanaf de eerste zin mee het boek in.

​'Jong had met hulp van gitarist en geluidscollagist Marc Nochem een deel uit haar roman bewerkt tot een waardige, kleine vertelling die op veel bijval kon rekenen van de aanwezigen. Jong en Nochem speelden met bezieling en raakten de juiste snaar bij het publiek, waarmee ze eens te meer aantonen dat een roman een perfect vertrekpunt kan zijn voor een theatrale voorstelling. Festivals zouden meer oog moeten hebben voor de literaire hoek bij de programmering.' - Stefan Nieuwenhuis, Buro05

  • location

  • Vierambachtsstraat 122c
  • Vierambachtsstraat 122C
  • Rotterdam

Heb je er al zin in? Haal je tickets nu!

 

 

Stukafest wordt mede mogelijk gemaakt door