Mensen Zeggen Dingen

@Sint Canisiussingel 25

Koop je tickets nu!

Biografie

LiteratuurPoëzieSpoken Word

Mensen Zeggen Dingen voorziet wonderbaarlijke mensen uit alle windstreken, gewapend met enkel een microfoon, van een podium om het woord te verspreiden. Bereid je voor op komedie, snoeiharde voordrachten en rijmelarij van het hogere niveau.

Cees de Beer zegt dingen. Mooie dingen. De oprichter van Mensen Zeggen Dingen is op het podium als een vis in het water. Of hij nou een column voorleest of een tekst uit zijn blote hoofd knalt: elk stuk is raak. Van een lach tot een traan neemt Cees je mee in een roetsjbaan van woorden en emoties. En het zou zelfs zomaar kunnen dat je hem al eens hebt gezien. Zo stond hij al eerder op elk denkbaar podium in Nederland en verschillende podia in België, terwijl hij ook al eerder te bewonderen was op verschillende festivals als Lowlands, Pukkelpop, Zwarte Cross, Solar Weekend, Vierdaagsefeesten en nog veel, veel meer.

Lev Avitan is een Spoken Word artiest die spreekt vanuit zijn doorleefde ervaring. Met theatrale voordrachten die een confronterende authenticiteit uitdragen is het onontkoombaar dat hij een indruk bij de luisteraar achterlaat. Sinds een jaar staat Lev voor o.a. Mensen Zeggen Dingen op podia en festivals door het hele land. In het studiejaar 18/19 is Lev de campdusdichter van de Radboud Universiteit.

Simon Mamahit, op het podium en achter de microfoon bekend als ‘Disci’. Is een rapper, presentator en leraar die zijn wortels heeft in de Nijmeegse hiphop en spoken word. In 2012 won hij de publieksprijs van de Grote Prijs van Nederland, tourde door Nederland in verschillende bands en formaties en heeft inmiddels een aardige discografie opgebouwd met ‘Discipline & Rather Real’, ‘Disci X Lerrie’, ‘Altijd Onderweg’ en verschillende losse projecten.

  • location

  • Sint Canisiussingel 25
  • Nijmegen

Heb je er al zin in? Haal je tickets nu!

 

 

Stukafest wordt mede mogelijk gemaakt door