De Nieuwe Oost | Wintertuin: Koen Frijns & Laurens van de Linde

@Pegasusplaats 214

Koop je tickets nu!

Biografie

LiteratuurMuziek

De Nieuwe Oost | Wintertuin presenteert: Koen Frijns & Laurens van de Linde

Koen Frijns (1993) schrijft poëzie en theater en is een begenadigd performer. Hij studeerde in 2016 af aan Creative Writing ArtEZ in Arnhem en maakte tijdens zijn studie verschillende solovoorstellingen: De parkieten kwetteren harder, over de gevolgen van tinnitus, en De man van klei, over Koens opa, die omkwam bij een modderlawine op de Sint-Pietersberg. Hij droeg voor op onder andere Lowlands, Down the Rabbit Hole en Wintertuinfestival. In 2016 werd hij geselecteerd voor het Slow Writing Lab. Koen maakte de voorstelling Eilandvolk. Voor het schrijven van dit stuk heeft hij twee weken op een onbewoond eiland in Noorwegen gezeten, en werd hij gecoacht door Ko van den Bosch. Naast schrijver is Koen muzikant en hij brengt begin 2019 zijn ep Nestgeur uit. Koen zit in een talentontwikkeltraject van De Nieuwe Oost.

Laurens van de Linde (1993) is schrijver en muzikant. Hij publiceerde in VOX, op De Optimist, in de literaire podcast Ondercast, en trad op tijdens onder meer het Valkhoffestival, Festival de Oversteek en het Nijmeegs Boekenfeest. Laurens is programmamaker bij De Nieuwe Oost | Wintertuin en begeleider van Literaturjugend in Utrecht. Daarnaast was hij jarenlang hoofdredacteur van literair tijdschrift Op Ruwe Planken. In het voorjaar van 2018 bracht hij zijn ep Indoor Astronauts uit, onder de naam LRNS. Laurens zit in een talentontwikkeltraject van De Nieuwe Oost | Wintertuin.

Koen Frijns en Laurens van de Linde brengen samen werk van hun EP’s ‘Nestgeur’ en ‘Indoor Astronauts’ ten gehore. Daarbij zijn ze elkaars muzikant.

  • location

  • Pegasusplaats 214
  • Nijmegen

Heb je er al zin in? Haal je tickets nu!

 

 

Stukafest wordt mede mogelijk gemaakt door