Afterparty Act II: 3000 PIECES

@Waalhalla

Koop je tickets nu!

Biografie

EindfeestMuziekStukaFeest @ Melkweg

3000 PIECES, een Nijmeegse band die zich vestigt in de cross-over scene. Ze brengen een fusie van hiphop/rap en funk/rock met zich mee op toegankelijke en originele wijze. Bands als Urban Dance Squad, Red Hot Chili Peppers en Anderson.Paak zijn gerelateerd aan hun inspiratie.

Op performance-en muziek wijze weet deze band je goed te vermaken. Hun sound kan je een beleving geven vol nostalgische gevoelens maar is tegelijkertijd ook erg vernieuwend. De dynamiek tussen frontvrouw Tosca en frontman Paolo werkt daarin ook extra aanstekelijk.

Met hun energieke live performance zijn ze erin geslaagd om buitengewoon grote stappen te maken. Zo stonden ze tijdens één van hun eerste performances in Paradiso Amsterdam. Kort hierna zijn ze in 2018 een (nieuwe) schrijfsessie ingegaan. Vanaf 2019 zijn ze weer gaan optreden. De (nieuwe) show was te bewonderen op diverse festivals zoals; het Sencity Festival in TivoliVredenburg, Bevrijdingsfestival Utrecht, Vestingpop, De Horizontoer en Polderpop.

Hiernaast heeft de band het goed getroffen in hun thuisbasis. De Nijmeegse band heeft, in 2019, in de Stadsschouwburg en beide (uitverkochte) zalen van Doornroosje mogen performen. Met veel succes hebben ze zich tijdens de finale van de Roos van Nijmegen mogen voordoen, maar hun hoogtepunt is toch echt: als de support act van NAVARONE verschijnen.

3000 PIECES is ook één van de weinige (jonge) bands die regelmatig het podium met een muziektolk deelt. Sinds het Sencity Festival zijn ze samen met muziektolk Hanneke de Raaff in zee gegaan. Samen hebben ze op het Sencity Festival, Bevrijdingsfestival Utrecht, in Doornroosje, in Luxor Live Arnhem en op nationale TV; RTL4 opgetreden.

De eerste tracks van hun debuut EP zijn te vinden op alle muziekplatforms. Deze zijn helemaal op een do-it-yourself wijze opgenomen en de volledige EP zal in het voorjaar van 2020 uitgebracht zijn.

Heb je er al zin in? Haal je tickets nu!

    [recaptcha]

     

     

    Stukafest wordt mede mogelijk gemaakt door