Spreekuur

@B17

Koop je tickets nu!

Biografie

PoëzieSpoken Word

Op Facebook is iedereen laaiend enthousiast, 3voor12 spreekt lovende woorden over ze en ze touren over heel het land. Toch hebben ze nog tijd kunnen vinden om naar Middelburg te komen voor Stukafest. Wij presenteren u: SPREEKUUR! Dé act in het genre spoken words, ze omschrijven zichzelf als een poëziebandje.

Spreekuur schrijft het publiek een spreekkuur voor. Met een combinatie van de muziek door Ramón van Gammeren en gedichten van Frank van Westbroek delen ze hun ervaringen, wensen en gedachten. De vraag is wie er uiteindelijk nou echt mee geholpen is: de muzikant, de verteller of het publiek?

Spreekuur is ontstaan uit een gedichten-darkroom project waarbij Frank zijn gedichten zou opnemen in de studio van Ramón. Al snel merkte de twee dat er meer in zat dan simpelweg opnemen en begon Ramón muziek te maken onder de gedichten van Frank en andersom. Op 8 augustus debuteerde de band tijdens Annie’s Wijsje, waar ze na veel enthousiaste reacties besloten door te gaan met het project en het uit te bouwen tot ware act die zowel akoestisch als versterkt te aanschouwen is.

  • location

  • B17
  • Bree 17
  • Middelburg

Heb je er al zin in? Haal je tickets nu!

 

 

Stukafest wordt mede mogelijk gemaakt door