Marc Buren

@Schouwburg Middelburg

Biografie

Spoken Word
Marc Buren: geboren en getogen in Vlissingen 24 jaar oud en nooit uit Vlissingen weg gegaan. ‘Sinds de basisschool luister ik al naar rap/hiphop en schreef ik zelf al teksten/verhalen.
Op den duur ging ik rijmen en merkte ik dat ik hier wel aanleg voor had. Na het aantal keer verrassen van mijn maten werd ik steeds enthousiaster en daardoor ging ik steeds vaker schrijven.
Mijn voorbeelden zijn voornamelijk rappers maar qua artiesten kan ik zeggen dat ik er redelijk wat heel goed vind. Rico&Sticks(Opgezwolle), Eminem, Dire straits, Limp Bizkit en Bob Marley. Verder vind ik Busta Rhymes, A$ap Rocky, Metallica en Schoolboy Q ook echt tof. Ik kan er nog veel meer opnoemen alleen dan ben ik te lang bezig.
Mijn voorbereiding is rustig net als hoe ik het spokenword wil aanpakken. Zonder de begeleiding van een beat kan ik alles op eigen tempo voordragen. Kalm, rustig en duidelijk. Oefening baart kunst en Spokenword geeft mij vrijheid om te schrijven en rijmen zonder na te moeten denken over een refrein, couplet of bepaalde flow.’

 
Koop je tickets nu!

     

     

    Stukafest wordt mede mogelijk gemaakt door