Groetjesmarijke & MIKKL.

@

Biografie

@groetjesmarijke: “Sommige mensen slapen ’s nachts, ik schrijf liever. De nacht geeft mij de rust en ruimte om mijn gedachtes los te laten en die op te schrijven. Thema’s zoals het leven, relaties, angsten en onzekerheden zoals ik die om mij heen beleef komen aan bod. Met als doel het publiek achter te laten met iets om over na te denken. ” 

 

@mikkelsmikkel alias MIKKL., specialiseert zich in het produceren van experimentele, elektronische muziek. MIKKL. is altijd in beweging, staat voor het creëren van nieuwe ideeën en gaat niet mee met de stroming. MIKKL.’s artistieke rol draait niet om een persoon, maar om gevoel en emotie; het artistieke product is de hoofdpersoon. Als je iets van haar hoort en ziet, dan voel je het ook.

 

Speciaal voor Stukafest Leeuwarden zijn Groetjesmarijke en MIKKL. een samenwerking aangegaan. Het resultaat kun je zien op 19 februari tijdens Stukafest TV! 🧦♥️

Stuur ons een bericht!

Heb je vragen, opmerkingen of ideëen voor Stukafest landelijk? Wil je ons sponsoren? Of een complimentje achterlaten? Via het onderstaande veld kan je Stukafest landelijk bereiken!

    [recaptcha]

     

     

    Stukafest wordt mede mogelijk gemaakt door