GEZOCHT: Acquisiteur Stichting Stukafest Nederland

Woensdag 13-03-2019

Het landelijke bestuur van Stichting Stukafest Nederland is op zoek naar een acquisiteur. Iemand met people-skills, iemand die overzicht kan houden als geen ander, iemand die een vlotte pen heeft, iemand die (basis)verstand heeft van acquisitie in de culturele sector. Iemand die bovenal weet wat de juiste fondsen en passende sponsoren zijn voor een sterk, mooi cultureel feest.

Stukafest heeft een enorme liefde voor theater, muziek, poëzie, kleinkunst en alle denkbare mengvormen van deze kunstdisciplines. Ieder jaar organiseren zelfstandige besturen in de 13 grootste studentensteden van Nederland hun eigen Stukafest editie. Deze edities vinden plaats in de maand februari. In de stedelijke besturen die vooral bestaan uit studenten wordt gewerkt aan de organisatie van hun eigen edities. Stichting Stukafest Nederlands is er om overzicht, eenheid en ondersteuning te bieden aan deze besturen. O.a. door middel van educatie.

De twee belangrijkste rollen van de acquisiteur zijn enerzijds de stedelijke besturen te ondersteunen en te begeleiden met de aanvraag van fondsen. Anderzijds is de acquisiteur verantwoordelijk voor de aanvraag van fondsen voor Stichting Stukafest Nederland.

Het bestuur van Stichting Stukafest Nederland bestaat uit jonge professionals die zich willen inzetten voor een cultureel landschap. Stukafest Nederland is een kleine organisatie, die een gestage groei doormaakt. Door deze groei en uitbreiding, voegen we graag een persoon aan ons bestuur toe komend jaar.

Taken

–        (Basis)kennis over acquisitie in de culturele industrie;

–        Overzicht houden van gebeurtenissen binnen alle Stukafest besturen;

–     De missie, visie en doelstellingen van Stukafest goed kunnen verwoorden;

–        Overzicht kunnen houden over deadlines van fondsen;

–        Creatief kunnen nadenken over sponsordeals, partnerships en acquisitie;

–        Goed contact houden met fondsen, sponsoren en partners.;

–     Actief meedenken over het dagelijkse bestuur van Stukafest Nederland;

–        Actief meedenken over de groei van Stukafest en de ondersteuning van de stedelijke besturen.

Wat vragen we van jou

–        Relevante ervaring en kennis in de culturele sector;

–        1 dag per week werken op ons kantoor in Lou Oudenoord (Utrecht), in de rest van de week flexibel bereikbaar (Totaal +/-10 uur per week);

–     Een sociale instelling en goede communicatie-skills;

–        Passie voor kunst en cultuur.

Wat bieden wij jou

–        Een fijne werkplek op ons kantoor waar je de hele week terecht kunt;

–        Veel ruimte voor persoonlijke ontwikkeling, netwerkuitbreiding en het opdoen van kennis;

–        Veel vrijheid in de aanpak van de taken;

–        Een (kleine) vergoeding die met de groei van Stukafest Nederland mee groeit.

De functie start in overleg in april en is in ieder geval voor een heel jaar.

Lijkt het jou leuk om ons team te komen versterken en zie jij jezelf wel in deze uitdagende functie? Reageren kan t/m dinsdag 2 april 2019. Stuur je CV en motivatie naar robin@stukafest.nl. Voor meer informatie over wat Stukafest is en in welke steden we aanwezig zijn kijk je op www.stukafest.nl of op onze Instagram of Facebook.