Jorrit-Pieter

@

Biografie

PoëzieSpoken Word

Jorrit-Pieter is a poet, a paint mixer at Hornbach and an autonomous artist. He was runner-up at De Gedichtenwedstrijd, read at the Amai Awards and is co-organizer of the infamous Poëzie Met in Groningen. His texts abstract his psychoses and with his words he creates a surreal, Kafkaesque reality in which the narrative sometimes seems to be lacking, but the stellar sound and image are clearly noticeable. During this performance, Jorrit-Pieter draws the audience into this world, engaging them in a conversation about morality in our modern world and his absurd reflection of it, without forgetting that it is impossible to determine what is right or wrong. Don’t expect to be able to get it, but do expect to be able to understand this.

Jorrit-Pieter is dichter, verfmenger bij de Hornbach en autonoom kunstenaar. Hij werd tweede bij De Gedichtenwedstrijd, droeg o.a. voor bij de uitreiking van de Amai Awards en is mede-organisator van het beruchte Poëzie Met in Groningen. Zijn teksten abstraheren zijn psychoses en hij creeërt met zijn woorden een surreële, kafkaëske werkelijkheid waarin het narratief soms lijkt te missen, maar de stellages van klank en beeld duidelijk merkbaar zijn.
Tijdens deze voorstelling trekt Jorrit-Pieter het publiek deze wereld in en gaat hiermee het gesprek aan over de moraal in onze moderne wereld en zijn absurde reflectie daarvan, zonder te vergeten dat het ongmogelijk is om te bepalen wat juist is of niet. Verwacht niet dat je het kunt snappen, maar wel dat je dit kunt begrijpen.

    [recaptcha]