SPROKEN

@Huize Ho'okipa

Koop je tickets nu!

Biografie

Spoken Word

SPROKEN is een Nederlandse elektronische live-act opgericht in 2017 door frontman/schrijver Tom Strik. Samen met muzikanten Wout Jansen en Sander Kester vormen zij SPROKEN. Spoken word op milde techno-beats, drum and bass. zachte synths en breakbeats, plus een klein pop- en hiphoprandje. De teksten zijn verhalend en de muziek is dansbaar. Dat is SPROKEN.

Wij zijn SPROKEN. We leven, we feesten, we worden verliefd, we raken verloren, we helen, we rijden, we houden van, we drinken bier, we geloven, we hebben pijn, we genezen en we doen het allemaal steeds opnieuw. We geloven in het leven, het feest van het leven en in de kater die daarop volgt. Onze muziek gaat over vrij zijn, over het leven niet te zwaar nemen en alles in dat leven te voelen, te ervaren en te doen.

SPROKEN staat voor feesten maar we willen de bezoeker ook een duidelijke boodschap meegeven. Feesten doe je namelijk niet alleen, dus kijk wat vaker om je heen. Niet alleen nu maar ook morgen en op alle dagen die nog komen. En met dit gevoel combineren we spoken word met elektronische muziek. Dit samen gepakt in een energieke live show. Een combinatie die leidt tot een gevoel van vrijheid en plezier. Beats en melodieën worden live gespeeld waarop de teksten deinen.

  • location

  • Huize Ho'okipa
  • Van Lochemstraat 24A
  • Enschede

Heb je er al zin in? Haal je tickets nu!

 

 

Stukafest wordt mede mogelijk gemaakt door