Stukanacht: Yip Roc

@

Biography

Yip Roc is, naar eigen zeggen, als een ballenknijper met remsporen. Exact: snel, vies en sexy. De band mixt alternatieve rock met garage, en laat je als een ADHD-maniak rondrennen op een schizofrene kermis. Verwacht catchy gitaarriffs, gierende drums, een basvulkaan en old skool Philicorda melodieën die voor dagen in je hoofd blijven hangen.

3voor12 noemt het ‘catchy pop-rock met een geweldig show-element’, de Daily Indie staat erop je dansschoenen aan te trekken en NMTH ziet Yip Roc als ‘springende alternatieve rock & garage met een stomend orgel’.

Na een reeks van singles in 2018 en het zijnde van de meest geboekte Popronde band van 2018 (OOR-talent), heeft Yip Roc nu dan echt hun eerste debuutplaat opgenomen in de GAM-studios in België, welke gereleased wordt in het voorjaar van 2020. Met hun nieuwe materiaal en een nieuwe sound, komt Yip Roc je halen, like fresh little apes, ready to peel yo bananas!

Send us a message!

Have any questions, comments or ideas for Stukafest? Want to sponsor us? Or leave a compliment? Contact Stukafest with the field below!

    [recaptcha]

     

     

    Stukafest is made possible by