Volledige Line Up Stukafest 2020 bekend!

Wednesday 08-01-2020

Vanaf woensdag 5 februari start traditioneel de StukaMaand met de jubileum-editie van Stukafest Nijmegen. De hele maand februari vindt in de dertien grootste (studenten) steden van Nederland Stukafest plaats. Vandaag maakt Stukafest de line-up van het markante festival bekend.

 

Naast acts als FATA BOOM, Chronos, The Max Meser Group en Comedytrain, zijn ook acts als Tekenen Onder Invloed, Paracetamøl, Ilja Geelen en KNARS toegevoegd. De programmering bestaat uit theater, muziek, literatuur en alles daartussen. Bekijk de programmering per stad onderaan het bericht.

 

Culturele partners

De programmering van Stukafest wordt dit jaar ook weer aangedikt met hulp van onze culturele partners zo zie je de makers van het Café Theater Festival in studentenkamers, rijdt de Poëziebus langs en opent Stukafest de gordijnen voor finalisten van Cameretten Festival.

 

Jubileum

Stukafest Nijmegen vond voor het eerst in 2001 plaats wat maakt dat Stukafest 20 jaar bestaat. Dat vieren we met extra feest natuurlijk in Nijmegen maar in Delft kun je dit jaar ook twee avonden van Stukafest snoepen.

 

Stukafest

Stukafest is het jaarlijks terugkerende culturele studentenkamer festival van Nederland. In dertien steden wordt in februari cultuur voor alle maten neergezet in intieme studentenkamertjes en grandioze studentenhuizen. In drie rondes ontdek je per avond drie culturele acts uit de muziek, literatuur, dans, theater, cabaret, beeldende kunst en meer voor een zacht studentenprijsje. Stukafest haalt in 2020 in Amsterdam, Delft, Eindhoven, Enschede, Groningen, Leeuwarden, Leiden, Nijmegen, Middelburg, Rotterdam, Utrecht, Tilburg en Zwolle studentenkamers overhoop.

 

lineup-post4

 

stuka-announcement

 

 

Stukafest is made possible by