Stukasessie #1 – 30 Oktober!

Maandag 21-10-2019

Stukafest 2020 komt steeds dichterbij, daarom is het is de hoogste tijd voor onze eerste Stukasessie!

Net als voorgaande jaren zullen er in aanloop naar het festival verschillende optredens op locaties verspreid door Amsterdam worden georganiseerd. Dit jaar trappen we af met de stukasessie bij Cafe Fest op 30 oktober.

Cafe Fest is de plek waar het bruist van de jonge, inspirerende mensen en waar de hele dag het huiskamergevoel heerst, de perfecte plek voor de eerste Stukasessie van dit jaar. Het cafe ligt midden tussen de HvA gebouwen, op het Wibauthof.

Tijdens deze middag zullen er tussen 16:00 en 18:00 verschillende optredens zijn. De toegang van dit evenement = GRATIS!

LineUp:
Debski
Facebook foto artiest stukasessie

Debski is een jonge artiest uit Amsterdam en speelt en zingt al sinds hij een kind was. Sinds een jaar is hij actief aan het schrijven en optreden. Met inspiratie uit onder andere klassieke folk, soul, pop en RnB schrijft hij nummers over zijn eigen ervaringen, gedachtes en observaties. Zijn live show is dan ook een diverse combinatie van eigen materiaal en nummers uit deze genres.

Thom Gerrits

Thom Gerrits

Thom Gerrits is een vrij duidelijk persoon. Thom praat graag, weet wat hij mooi vindt en houdt van mensen helpen. Maar Thom zou geen mens zijn als er niet veel meer aan de hand zou zijn onder het rustige oppervlak. Zijn cabaret richt zich op inventieve wijze op het ontleden van zijn eigen en de menselijke natuur. Dus zak lekker achterover, neem er wat te drinken bij, want Thom gaat alles haarfijn voor u uitleggen, maar misschien wel anders dan u van tevoren heeft verwacht.

Meer informatie over dit evenement? Klik op onderstaande afbeelding:

Stukasessie #1

 

Stukafest wordt mede mogelijk gemaakt door