Stukafest Utrecht 2018: We zoeken jou!

Zaterdag 11-03-2017

Stukafest Utrecht zoekt een nieuw bestuur voor de volgende editie. Lees hier meer over de verschillende functies!

 

Voorzitter
Wil jij het bestuur leiden en motiveren tot het uiterste te gaan voor het best mogelijke? Ga jij altijd op zoek naar de beste oplossingen, houd je graag overzicht en blijf je overal graag van op de hoogte? Wordt dan voorzitter van het volgende Stukafest Bestuur. Jij bent verantwoord dan alles wat er gedaan wordt naar het landelijk bestuur, maar zorgt er ook voor dat er niks over het hoofd wordt gezien bij het organiseren van Stukafest 2018.

Secretaris – Acquisiteur
Ben jij gestructureerd, houdt je graag het overzicht en vind je het leuk om vliegende keep te zijn? Dan is secretaris – acquisiteur echt iets voor jou! Binnen deze functie ben je verantwoordelijk voor het plannen en notuleren van vergaderingen, het schrijven van fondsaanvragen samen met de penningmeester, zodat er geld is om uit te geven aan toffe acts en je helpt de rest van het bestuur waar nodig. Zo kijk je met iedereen mee, maar heb je ook je eigen verantwoordelijkheden.

Penningmeester
Wil jij de vrouw of man van het geld worden? Houd jij de programmeur in het gareel en maak je realistische begrotingen? Dan ben jij onze nieuwe penningmeester! Je krijgt gelukkig alle informatie hierover binnen Stukafest, maar ervaring met boekhouding is wel heel fijn meegenomen. Een vereiste is dat je het overzicht houdt, je nauwkeurig werkt en het leuk vindt om wat te puzzelen.

Programmeur
Heb jij de juiste connecties om de beste en meest vernieuwende muziek-, theater-, dans-, cabaret- en spoken wordacts binnen te halen? Heb je ervaring met deze functie en heb je affiniteit met verschillende culturele disciplines? Dan zijn we op zoek naar jou! De programmeur moet ervoor zorgen dat er straks een tof en gevariëerd programma staat, zodat we komend jaar opnieuw kunnen genieten van diverse acts. Laat van je horen als je beschikt over een goed netwerk en enthousiast bent over Stukafest.

Kamercoördinator
Sjees jij vanaf augustus langs studentenkamers door heel Utrecht? Wil je samen met de progammeur bekijken welke acts bij welke kamer passen? Een goed netwerk is handig om de 22 kamers te kunnen regelen. Als je het leuk vindt om het contact te onderhouden met alle kamerhosts die Stukafest elk jaar mogelijk maken, is deze functie echt wat voor jou!

PR-Coördinator
Vind je het leuk om teksten te schrijven voor social media en pers, heb je oog voor leuke acties  en weet je hoe je het meeste publiciteit kan creëren? PR-Coördinatie is een diverse functie, waarbij je op zoek gaat naar de beste uitingen via sociale media (Facebook, eventueel Twitter of Instagram), maar ook pers aanspreekt, posters en flyers maakt en alle creativiteit los laat in alle andere denkbare publiciteitsuitingen. Heel vrij dus! Een grote dosis enthousiasme is vereist (maar dat geldt voor elke functie)!

 

Ben je even enthousiast als wij over Stukafest en wil je komende editie tot een succes maken? Stuur dan je sollicitatie vóór 1 april naar stukafest.utrecht@gmail.com met je eventuele ervaring in organiseren, motivatie en welke functie (+plan b) je voorkeur heeft.

Stukafest wordt mede mogelijk gemaakt door