Line-up bekend Stukafest Utrecht 2020!

Donderdag 05-12-2019

De volledige line-up van Stukafest Utrecht 2020 is bekend!

In februari 2020 zijn we weer terug met knallende, intieme optredens in 20 studentenkamers verspreid over de binnenstad. Verwacht weer een even diverse mix: van dans tot cabaret, van muziek tot film en van theater tot spoken word. Stukafest is van alle markten thuis en dat hebben we dit jaar weer geprobeerd zo goed mogelijk samen te brengen in de line-up. Je vindt deze op de homepage van Stukafest Utrecht.

Onze focus op diversiteit hebben we geprobeerd op meerdere fronten uit te voeren: niet alleen hebben we van alle disciplines wat, we hebben ook een samenwerking opgezet met De Voorkamer, een Utrechtse organisatie die zich specialiseert in het samenbrengen van locals en nieuwkomers. De Voorkamer zal een van onze kamers vullen met door hen geselecteerde artiesten. Ook hebben we verschillende “language no problem” acts, waar internationals hun route uit kunnen samenstellen. Deze optredens zijn bijvoorbeeld dansvoorstellingen, waarbij het fysieke als universele taal dient, of muzikanten die in het Engels zingen.
Naast De Voorkamer, hebben we dit jaar ook weer samenwerking met een paar andere oude vrienden: Café Theater Festival, Mensen Zeggen Dingen en Go Short zijn weer van de partij!

Samen met de line-up verschijnt ook gelijk de kaart waarop je kan zien waar Stukafest 2020 plaatsvindt. Wederom een eclectische groep kamers van studenten vanuit alle windstreken. Bekijk het kaartje op onze homepage om te zien waar je in februari terecht kan en waan jezelf vast in rommelige keukens vol bierkratten of stijlvolle studio’s.

Maar, nog niet álles wordt uit de doeken gedaan! We hebben dit jaar een zogenaamde “mystery act”, die we pas in januari zullen bekendmaken. Voor deze act kun je wél al kaartjes kopen, dus wil jij je laten verrassen, voeg dan deze kamer toe aan je winkelmandje.

De kaartverkoop voor Stukafest Utrecht is al van start gegaan! Houd onze sociale media en de website in de gaten voor de laatste updates!Tickets

Stukafest wordt mede mogelijk gemaakt door