StukaNacht

@Hofman Café

Koop je tickets nu!

Biografie

StukaFeest

KAUW
De band Kauw bestaat uit een drietal jonge gasten uit Amsterdam die in elk feestje sfeer brengen! KAUW begon in 2014 als psychedelische funkrock band maar de afgelopen vier jaar zijn ze getransformeerd en ontwikkeld tot een live housemuziek band. Improvisatie en jams spelen een belangrijke rol in hun nummers van hun repertoire, met name als ze live spelen. Met invloeden uit het hele muzikale spectrum en met beats die de klok rond gaan; Kauw is klaar om het nachtleven te rocken! Kauw heeft oa gespeeld op Pitch Festival, Into the Woods Festival, Wicked Jazz Sounds Festival, Concertgebouw, Melkweg, Claire, PIP, Eurosonic Noorderslag, ADE en meer.

OHNE UMLAUT
Ze zijn gewoon Nederlands, maar dat zou je niet zeggen wanneer je hun Duitse discotalenten hoort. Was? Deutsche Disco Musik die euch, hauptsächlich während der Afterparty, zurück in die Achtzigerjahre wirft. Öhne Umlaut tritt auf mit eigene aber auch mit gecoverte songs. Macht euch bereid zu tanzen wel still stehen ist unmöglich während diesem Auftritt.

DJ WHITEGOLD
Van Disco, Soul, House en Reggeaton tot Hip Hop en hitjes, sinds zijn 14de draait Rens van den Boorn a.k.a DJ Whitegold alles wat laat swingen en dansen. Opgegroeid in het zonnige zuiden, volwassen geworden in de Domstad, op het eindfeest staat hij achter de draaitafels en voorziet hij jullie van de beste dansbare muziek tot in de late uurtjes.

  • location

  • Hofman Café
  • Janskerkhof 17A
  • 3512 BM Utrecht

Heb je er al zin in? Haal je tickets nu!

 

 

Stukafest wordt mede mogelijk gemaakt door