SPROKEN

@Ina Boudier-Bakkerlaan 15-1

Koop je tickets nu!

Biografie

MuziekSpoken Word

SPROKEN is een Nederlandse elektronische band opgericht door Tom Strik. De band bestaat uit multi-instrumentalisten Twan Veldkamp , Mathijs de Valk , Wout Jansen (vanaf 2018) en frontman/schrijver Tom Strik.

SPROKEN combineert Nederlandse spoken word teksten met elektronische muziek. In maart 2017 hadden zij hun eerste show ooit. Deze was op festival Aangeschoten Wild en was tevens de kick-off van hun REGGAE VERHALEN - TECHNO TALEN tour. Ze hebben in hun eerste zomer al meer dan 30 shows gespeeld! Zo stonden ze op festivals als Solar Weekend , festival MadNes , Geheime Liefde en HemeltjeLief festival . Ze sloten hun tour groots af op het Amsterdam Dance Event door 3 dagen een eigen stage te presenteren op Into the Woods Weekender en ADE Hangover . Naast dat ze zelf speelden nodigden ze artiesten uit welke ze hadden ontmoet tijdens hun REGGAE VERHALEN - TECHNO TALEN tour. Zo speelden o.a. de Plastik.Soldiers, Batobe, SpaceAgePoetry en Jermain Bridgewater op hun stage.

SPROKEN maakt in hun shows afwisseling tussen dansbare beats en het vertellen van verhalen. Uitgangspunt van de live shows is “het leven is een festival”. Niet alleen tijdens festivals is het feest maar ook daarbuiten. Het mag allemaal wel wat liever in de wereld. Toch? We kunnen het feest mee naar huis nemen! Dat is waar SPROKEN voor staat! Een show van SPROKEN is samen dansen, samen feesten en samen uit je plaat gaan.

“Het leven is een festival
vergeten door te feesten
het leven hier buiten
vergeten de meesten”

  • location

  • Ina Boudier-Bakkerlaan 15-1
  • Utrecht

Heb je er al zin in? Haal je tickets nu!

 

 

Stukafest wordt mede mogelijk gemaakt door