SPRAAKWATER

@Parkstraat 41

Koop je tickets nu!

Biografie

Spoken Word

Spraakwater is de vaste poëzieavond in Studio /K waar ongepubliceerde dichters voordragen. Voor Stukafest dragen drie dichters hun werk voor: Yentl van Stokkum, Emma Stomp en Coen Cornelis.

Yentl van Stokkum (1991) is afgestudeerd aan de opleiding Writing for Performance, in Utrecht. Yentl schrijft toneel, proza, poёzie, hoorspelen en essay’s. Ze schreef o.a. voor de Orde van de Dag en is vast redactielid bij Hard//hoofd. Ze las o.a. al voor op Go Short Festival, De Nederlandse Filmnacht, Mooie Woorden, Nacht van de Literatuur, De Literaire Affaire en bij Dit Zijn de Schrijvers.

Emma Stomp (1994) schrijft over alles wat ze niet begrijpt: van vreemde Mexicaanse gezegdes tot aan het wakker worden naast een onbekend lichaam. Ze stond in de finale van Write Now!, schreef verhalen voor de VPRO Gids en won de CJP schrijfwedstrijd. Eerder droeg ze al voor bij Notes of a Dirty Old Man, Mooie Woorden en EYE Exposed.

Coen Cornelis (1988) is een dichter en toneelschrijver met een sterke neiging te imploderen, tot het zover is schrijft hij teksten vanuit een woedend verlangen naar diepgang. Hij stond o.a. op het NK Poetryslam, Dichters in de Prinsentuin, Onbederf'lijk vers, Mensen Zeggen Dingen en Dit zijn de schrijvers. Ook is hij twee maanden elke week bij andere mensen wezen logeren waar binnenkort een bundel gedichten en dagboekfragmenten van verschijnt. Hij schreef toneel voor Likeminds, Frascati, de Tekstsmederij en Het Boslab.

  • location

  • Parkstraat 41
  • Utrecht

Heb je er al zin in? Haal je tickets nu!

 

 

Stukafest wordt mede mogelijk gemaakt door