Magic Tom & Yuri

@Oerlesestraat 239 5025 DC Tilburg

Koop je tickets nu!

Biografie

ComedyMagicPerformance

Magic Tom en Yuri zijn een komedie theater duo met haar roots in de Nederlandse punk scene.

Van jongs af aan zijn Tom Eysink Smeets en Yuri van der Horst bezig met het maken van komedie. Hun bekendste werk is de theatrale punkband Orgaanklap (Lowlands, Paradiso, Orgaanklap Festival) die snel naam vergaarde als:

Een jaar geleden vonden Tom & Yuri het tijd om de aandacht weg te halen van de muziek, en zich te focussen op theater. Zo ontstond Magic Tom & Yuri; twee losers op een missie!

Magic Tom is de uitgespeelde kaartgoochelaar die nooit de faam heeft gekregen die hij verdient. Toch probeert hij nog koste wat het kost de goocheltop te bereiken. De hunkering naar succes is zo groot dat hij vaak over zijn eigen grenzen heen gaat. Hoe lang kan Magic Tom de schaamte nog aan?

Magic Yuri is een illusionist die iets te vaak zelf schrikt van zijn stunts. Magic Yuri ziet het leven wat luchtiger dan Magic Tom, maar helaas kan Magic Yuri niet altijd ontkomen aan Tom zijn manie. Tot op het punt dat zijn lichaam op het spel wordt gezet.

Om meer inzicht te krijgen in het persoonlijke leven van deze twee excentrieke personages spelen de goochelaars korte nummers over zeer specifieke, persoonlijke thema’s: over hun quarter-life-crisis die zich uitte in het oprichten van een onsuccesvolle graffiti crew, of over Magic Toms grootste ergernis:  “waarom is een broodrooster niet breed genoeg voor een sneetje brood?”

De twee ijverige goochelaars hebben in een half jaar 30 podia betoverd. Hun show is voor jong en oud, saai en stout. Komt dat zien komt dat zien!

  • location

  • Oerlesestraat 239 5025 DC Tilburg
  • Oerlesestraat 239
  • 5025 DC Tilburg

Heb je er al zin in? Haal je tickets nu!

 

 

Stukafest wordt mede mogelijk gemaakt door