Teddy Shouldn’t Smoke presenteert Behati

@Jessica

Koop je tickets nu!

Biografie

DansInterdisciplinairMuziekPerformance

Teddy Shouldn’t Smoke presenteert Behati, een speelse dansvoorstelling. Danseres Alina Fejzo kruipt in de huid van “Behati”, een model die door levels van een denkbeeldig computerspel gaat. Haar naam is afgeleid van supermodel en Victoria’s Secret Angel Behati Prinsloo.

Teddy Shouldn’t Smoke is een hedendaags dansgezelschap dat zich richt op het overschrijden en samenvoegen van kunstdisciplines, veelal uitgevoerd op locatie. Het werd in 2009 opgericht door choreograaf Marijke de Vos.

Marijke de Vos is choreograaf, danser/performer en docent. Ze woont en werkt in Rotterdam. In 2008 rondde ze succesvol haar danstraining aan ArtEZ Dansacademie in Arnhem af. In 2009 startte ze haar eigen dansgezelschap, TEDDY SHOULDN’T SMOKE, waarmee ze sindsdien producties verzorgt voor Urban Explorers Festival, De Melkweg, FLUX, ZigZagCity en vele anderen.

Grenzen overschrijden en genres samenvoegen zijn herkenbare thema’s in haar werk. Ze werkt vaak samen met muzikanten, filmmakers, poëten en andere kunstenaars. Ze heeft een uitgesproken voorkeur voor performances op bijzondere locaties en werkt met de ruimte samen om een uniek optreden te kunnen creëren.

  • location

  • Jessica
  • Essenburgsingel 133
  • Rotterdam

Heb je er al zin in? Haal je tickets nu!

 

 

Stukafest wordt mede mogelijk gemaakt door