Poliana Vieira

@Laura

Koop je tickets nu!

Biografie

Jazzy popMuziekSoulWorld

Poliana Vieira - zang | Patrice Martel - gitaar

Poliana Vieira is een singer/songwriter, geboren in Portugal, met Kaapverdische roots. Ze heeft als gastvocalist bij De Wereld Draait Door opgetreden met Re:Freshed Orchestra, in verband met hun debuutalbum dat binnenkwam op nummer één in de HiphopCharts.

In 2012 won de Portugese/Kaapverdiaanse de Music Matters Award. In 2013 werd ze benoemd tot Muziek Ambassadrice van Rotterdam en bracht eind dat jaar haar eigen debuutalbum, Moods, uit in een uitverkochte zaal in De Doelen. Met haar eerste single, His Love is Worth, werd ze Radio 6 Soul & Jazz Talent en kreeg verschillende nominaties voor haar album. In 2014 trad Poliana op met Lilian Vieira en Bernard Fowler (Rolling Stones) in uitverkochte Stukafest sessies. Eind 2015 stond ze weer in een volle zaal in De Doelen met een audiovisueel concert van MOODS, dat in Podium Islemunda in premiére ging tijdens North Sea Round Town 2015.

In de periode van haar ambassadeurschap kruisten de wegen Canadese gitarist Patrice Martel en Vieira en sindsdien spelen ze samen in verschillende settings. Het duo combineert klassiekers met Poliana’s eigen nummers. Verwacht een muzikale belevenis waarin nostalgie, verfrissing en diversiteit met elkaar samen gaan.

  • location

  • Laura
  • Rochussenstraat 291c 2
  • Rotterdam

Heb je er al zin in? Haal je tickets nu!

 

 

Stukafest wordt mede mogelijk gemaakt door