Morpheus

@Jet

Koop je tickets nu!

Biografie

Theater

Deze act komt van Café Theater Festival (CTF) dat dit jaar samenwerkt met Stukafest op nationaal niveau. Wij mogen Morpheus verwelkomen in onze havenstad:

Lars Brinkman en Ayla Satijn, samen Morpheus, nemen je mee op een zoektocht naar antwoorden; waarom vloeit het bier nooit terug de tap in? Waarom vallen galsscherven nooit omhoog? In de voorstelling "Schemerlicht" gaat Morpheus dieper in op het leven en de nacht, want soms moeten we van iets afscheid nemen. Some ontmoeten we iemand in de avondschemering en worden we verliefd voor één nacht. Soms voelen we ineens dat we doodgaan, en proberen we meer dan ooit te leven.

Allerlei verschillende theatervormen als teksttoneel, kleinkunst, dans, opera, mime en poppenspel komen samen op het drie daagse Café Theater Festival in Utrecht. Op een paar vierkante meters van een café worden benut om verbeeldingen over te brengen en ontmoetingen met het publiek te creëeen. Die ontmoetingn staan centraal in CTF, waar het publieke domein heel even wordt omgetoverd tot toneel, zodat theater voor iedereen toegankelijk wordt.

  • location

  • Jet
  • West-Kruiskade 5A
  • Rotterdam

Heb je er al zin in? Haal je tickets nu!

 

 

Stukafest wordt mede mogelijk gemaakt door