Kick-off kaartverkoop Stukafest Nijmegen

Donderdag 28-12-2017

De voorbereidingen voor Stukafest Nijmegen zijn in volle gang. Organisatorisch begint alles steeds meer op zijn plek te vallen. Alle acts zijn geboekt, contracten zijn ondertekend en één voor één zijn de artiesten die je op Stukafest 2018 kunt bekijken op Social Media aangekondigd. Er komt veel kijken bij de organisatie van Stukafest. In de afgelopen maanden hebben wij onder andere ontzettend veel toffe studentenkamers bezocht, sponsorgeld binnengehaald, programmaboekjes ontworpen en zijn wij langs geweest bij de Lindenberg om alles te regelen voor het eindfeest.

Een belangrijke mijlpaal in deze voorbereidingen was onze Kick-off op 14 december. Dit was de dag dat de kaartverkoop van voor de editie van 2018 officieel opende! Een bijzonder moment om terug te kijken op al het werk dat wij de afgelopen tijd hebben verricht voor 7 februari. En vol trots kunnen we nu ons volledige programma aan jullie presenteren!

Het begin van de kaartverkoop vierden wij niet alleen met onszelf, maar samen met alle liefhebbers van Stukafest en met live muziek! De Clint Eastbird Band gaf deze dag maar liefst twee optredens. Zij stonden om 17.00 uur in het Cultuurcafé en om 21.00 uur in café Dollars. Er was voor ieder wat wils: de één kon het programma van Stukafest bestuderen onder het genot van een drankje na college, de ander kwam ’s avonds naar de stad om lekker los te gaan en zo Stukafest alvast te ervaren.

Het was een leuke avond met goede muziek en goed gezelschap, net zoals op Stukafest. Wij kunnen niet wachten tot 7 februari wanneer het feest echt gaat beginnen. Jij ook niet? Koop dan snel een kaartje!

20171214-3S2A6752-(c)tedVA DSC_0155

DSC_0163 20171214-3S2A6700-(c)tedVA

Stukafest wordt mede mogelijk gemaakt door