StukHAP ft. Jan W. Minnaard

@Eetkamer de Likkepot

Koop je tickets nu!

Biografie

MuziekStukaFood

Stukafest Middelburg is jarig en dat vieren wij! Om het vijfjarige bestaan van Middelburgs enige echte studenten kamer festival fatsoenlijk op studentikoze wijze te vieren biedt Eetkamer de Likkepot eenmalig de StukaHAP aan: twee heerlijke, goedgevulde Mexicaanse wraps - vega optie is mogelijk - voor slechts 7,50 eu.

J.W. Minnaard won in 2008 als zestienjarige de jaarlijks uitgereikte titel ‘De Zeeuwse Belofte’ met zijn eerste publieke optreden. Er volgden acht bewogen jaren met bands als Jay Minor & The Early Birds en Wolf In Loveland waarin J.W. en zijn bandleden meerdere platen uitbrachten en veel van Nederland zagen. Sinds een paar jaar woont J.W. weer in Middelburg na een stapje terug te nemen uit de drukte. Geïnspireerd door oude helden als Neil Young en Bob Dylan, en het Zeeuwse leven, schrijft en zingt hij nog steeds even graag. Met teksten gegrond in het mystieke en persoonlijke, folky gitaarspel en een open mind vertelt J.W. Minnaard zijn verhalen op het podium, voor ieder die wil luisteren.

Onder de Lange Jan, samen met jullie, de StukaHAP en een fijn live optreden van J.W. Minnaard begint de Stuka-avond pas echt! Zien we jou op deze feestelijke opening van een van de leukste avonden van het jaar?

  • location

  • Eetkamer de Likkepot
  • Nieuwe Kerkgang 1
  • 4331 BE Middelburg

Heb je er al zin in? Haal je tickets nu!

 

 

Stukafest wordt mede mogelijk gemaakt door