Launchable Socks

@'T Koffiepand

Koop je tickets nu!

Biografie

Muziek

Videogame muziekveteraan en indieproducent Launchable Socks produceert dromerige tracks die elektronische geluiden combineren met gitaren, ukeleles en andere dingen die misschien niet eens instrumenten willen zijn. Naadloos bewegend van speels en lief naar weemoedig en melancholisch, neemt zijn dromerige elektronische pop je mee op een rit door een gevarieerd, maar gefocust muzikaal landschap, waar je de tijd kunt nemen om alleen te zijn, te ontspannen en alles gewoon op te nemen.

Launchable Socks is geen onbekende voor het bouwen van sfeer, en heeft de muziek gecomponeerd voor veel verschillende multimediaprojecten, met name videogame Qbeh-1: The Atlas Cube, dat in recensies is geprezen vanwege zijn “rustige en ontspannen sfeer” en voor het spelen van een grote rol in het creëren van de “zen-achtige” sfeer van de game.

Dit soort sfeeropbouw is ook aanwezig in live uitvoeringen, waar de muziek wordt begeleid door live percussie en gitaar, en het publiek kan gebiologeerd staan, het ene moment zwevend op melodieën en dromerige soundscapes, en in het volgende voeten door pakkende beats.

Of je er nu naar luistert in de rust en het comfort van je eigen huis of getuige bent van de ervaring live op het podium, Launchable Socks zal je zeker op de liefste manieren betoveren.

“Quiet Magic is een bewijs van ontspanning en zelfontdekking […] elke keer dat ik een enkel nummer opnieuw speel, merk ik dat ik weer naar het grootste deel van het album luister.”
Review for Quiet Magic on Deepless.com

“Terwijl Quiet Magic speelde terwijl mijn dochter in de kamer was, zag ik haar dansen in haar stoel en haar handen klappen in een ruwe benadering van de beat van de muziek, een grote glimlach op haar gezicht.”
Review for Quiet Magic on Opuszine

  • location

  • 'T Koffiepand
  • Schuttershofstraat 1a
  • Middelburg

Heb je er al zin in? Haal je tickets nu!

 

 

Stukafest wordt mede mogelijk gemaakt door