Charades

@De Spot - Afterparty

Koop je tickets nu!

Biografie

Muziek

Charades ken je mogelijk al van Klomppop, Spectra of van hun andere vele optredens in Zeeland en daarbuiten. Afgelopen jaar sleepten ze nog de Grote prijs van Dordt in de wacht, een prijs die ze niet hadden verwacht omdat ze maar net mee mochten doen doordat iemand uitviel. “Wat de doorslag gaf om voor Charades te kiezen is hun beleving. Deze jongens hebben durf en lef en geloven in wat ze doen!”, aldus de jury.
De band komt uit zuidwest Nederland en bestaat uit zanger/gitarist Gerben Kieviet, bassist Frank Mastenbroek en drummer Rick Kouwenberg. Charades is getekend bij White Russian Records. De muziek die de band maakt valt het beste te omschrijven als dromerige alternatieve rock met een grungy emo twist.
Met de single ‘’Spin Around’’ van haar laatste EP genaamd Floating, laat Charades weten welke toon er in de Spot gezet gaat worden. Het online magazine All Things loud vertelde het volgende over Spin Around: ‘’This emo grunge banger is lathered in scuzzy guitars and echoed vocals, intricately bridging the gap between teenage angst and reckless abandon in a way only they know how’’.
Bitterzoete klanken gedragen door duidelijke frustratie die onder je huid kruipen en af en toe de haren overeind laten staan.

  • location

  • De Spot - Afterparty
  • The Spot
  • art & cultural stage

Heb je er al zin in? Haal je tickets nu!

 

 

Stukafest wordt mede mogelijk gemaakt door