Ato & Ronald

@Bachtensteene

Koop je tickets nu!

Biografie

Muziek

Ato (1994) is een country folk singer-songwriter uit Madrid (Spanje). Toen hij 12 jaar was, begon hij met muziek maken en ontdekte verschillende instrumenten zoals de banjo, (bas) gitaar, saxofoon. Ook begon hij met het schrijven van zijn eigen nummers. Hij begon pas met het delen van zijn werk en spelen op verschillende locaties toen hij 20 was, omdat hij een verlegen was. Door de positieve reactie en support van zijn fans besloot hij om zijn eerste album te creëren, “Fools”.

Na de release “Fools”, Ato ontmoette hij Ronald de Waard, een basgitarist met meer dan 15 jaar ervaring. Na jaren de wereld rond gereisd te hebben, realiseerde hij dat de enige plek om de wereld te veroveren via iemands hart en/of dansvloer was. Nadat hij zijn leven had omgegooid, ontmoette hij Ato, waarmee hij een hechte vriendschap vormde door hun overeenkomstige persoonlijkheid en muzikale wens om mensen mee te slepen met hun muziek.

Samen begonnen ze met een project dat de combinatie van soul en modern folk onderzoekt. Met een nadruk op lyrics en de bas gitaar hebben deze twee getalenteerde muzikanten een dynamische muziekstijl gecreëerd dat altijd een verhaal verteld.

 

  • location

  • Bachtensteene
  • Bachtensteene 1
  • Middelbourg

Heb je er al zin in? Haal je tickets nu!

 

 

Stukafest wordt mede mogelijk gemaakt door