AAD

@Frietboetiek BT'je Anders

Koop je tickets nu!

Biografie

Muziek
“Melancholie ligt op de loer met fraaie uitgebalanceerde droompop en getemperde maar ontregelende rock”
AAD is een Zeeuws/Rotterdamse band en staat voor ambient alternative rock. De muziek die zij maken is vooral ook meeslepend, aangrijpend en mooi. Zowel op het podium als op hun debuutalbum Tales FromThe Dirthouse. Een verhaal van vallen en opstaan gevat in 10 unieke nummers. Nummers die het gehele spectrum van de alternative rock opzoeken: zacht mooi, maar ook ruig en hard.
In 2018 werden de eerste singles All The Bright Places en Koh Lanta uitgebracht, en inmiddels is het gehele album verkrijgbaar op vinyl, cd en natuurlijk via de diverse online muziekplatforms.
Met een uitstekende recensie van onder andere 3voor 2 en aansluiten “The Dirthouse” tour trekken ze begin dit jaar het land in. En doen steden aan als Rotterdam, Den Haag, Breda, Goes en Eindhoven. Mede door de selectie voor Pop aan zee Gold , speelde AAD op het festival Vestrock. De Recensies over dat optreden waren zo lovend dat AAD gevraagd wordt voor Concert at Sea, over dat optreden en “Tales from the Dirthouse” schreef de Telegraaf onder andere het volgende: “Naar AAD wil je luisteren!”.
  • location

  • Frietboetiek BT'je Anders
  • Reigerstraat 3
  • 4331 BA Middelburg

Heb je er al zin in? Haal je tickets nu!

 

 

Stukafest wordt mede mogelijk gemaakt door