Wordbites

@Caroline

Koop je tickets nu!

Biografie

Spoken word

De man achter Wordbites is Hugo de Haas van Dorsser, tevens concepter, copywriter en creatief brein achter zijn bureau De Kunst Van Het Weglaten maar ook redacteur voor verschillende tijdschriften, uitgever van zijn eigen magazine Raus, annonceur, MC en vriend van het alfabet. Een dwarsdenker die letters eet.

Wordbites begon met een klein luidsprekerboxje, waarmee De Haas van Dorsser de straat op ging om willekeurige mensen iets te vertellen. Wordplay mengde zich met een lossere, associatieve, gelaagde en meer poëtische stijl.

Via huiskameroptredens, kleine theaters, obscure festivalletjes en andere verre reizen is Wordbites inmiddels uitgegroeid tot een graag geziene gast op festivals en evenementen, zoals Poetry International, Manuscripta, Fringe, Beyond, Festival Hongerige Wolf, De Zwarte Cross en Mysteryland, waarbij geregeld het podium wordt gedeeld met muzikanten van allerlei pluimage.

Maar wat is geluid zonder stilte? Woorden hebben veel te vertellen; de stilte misschien nog wel meer. Daarom zoekt De Haas van Dorsser met Wordbites niet alleen naar woorden maar ook naar de verwachtingsvolle ruimte eromheen. Bezield, bezielend en ontregelend.

  • location

  • Caroline
  • Herbenusstraat 107
  • Maastricht

Heb je er al zin in? Haal je tickets nu!

 

 

Stukafest wordt mede mogelijk gemaakt door