Phoam – Vrijdag

@Nieuwsteeg 11

Koop je tickets nu!

Biografie

Muziek

De liedjes van Phoam gaan van dromerige indie-popliedjes tot opzwepende beukers. Een mengelmoes van ieders brainwaves. Binnen een jaar na oprichting kwam de carrière in een stroomversnelling en wisten de jongens van de Noord-Hollandse band al een goede naam op te bouwen in binnen- en zelfs buitenland. En dat is nog maar het begin.

Phoam bestaat uit vijf jonge gasten, die meer dan genoeg kilometers hebben gemaakt in diverse bands op de vaderlandse podia. De dromerige zanglijnen van Woody, doordrenkt in synthesizers en galmende gitaren van Stanley en Denzel en de stuwende bass en drums van Roy en Daniel zorgen ervoor dat je meegesleept wordt naar hun paradijs.

Het schrijven van liedjes en deze zoveel mogelijk spelen om de nummers fijn te slijpen was de prioriteit van Phoam. Maar na hun eerste optreden bij Poptrash in de Nieuwe Anita wisten ze al twee festivals in Duitsland te interesseren (één sloten ze zelfs af als headliner). Niet veel later speelde de band bij Club 3voor12 Noord-Holland en scoorden ze een hit van de week bij Radio Mortale, waarna ze een finaleplaats bij de Amsterdamse Popprijs 2016 behaalden!

  • location

  • Nieuwsteeg 11
  • Leiden

Heb je er al zin in? Haal je tickets nu!

 

 

Stukafest wordt mede mogelijk gemaakt door