Amsterdams Kleinkunst Festival – Donderdag

@Herengracht 58

Koop je tickets nu!

Biografie

Kleinkunst

Het AKF richt zich op kleinkunst in de breedste zin van het woord. Er is ruimte voor cabaret, muziektheater, po√ęzie en het Nederlandstalige theaterlied. Dat het festival een succesvolle kweekvijver voor kleinkunst- en cabarettalenten kan zijn, is inmiddels wel bewezen. Onder meer Claudia de Breij, Richard Groenendijk, Van der Laan en Woe, Pieter Derks, Louise Korthals, Eva Crutzen, Yentl en de Boer en Stefano Keizers waren finalist tijdens eerdere edities.

De volgende halve finalisten treden op bij Stukafest 2018:

Ronde 1: Sanneke van der Meulen met Angstzweet
In haar muzikale cabaretvoorstelling Angstzweet, gaat Sanneke de strijd aan met al haar angsten.

Ronde 2: Marjolein Fokkema met Woeden
Ken je dat gevoel dat alles precies loopt zoals het hoort? Marjolein ook niet. In haar voorstelling laat ze zien hoe alledaagse dingen met haar brein aan de haal gaan, of andersom. Over de liefde en andere dingen die mis gaan. Dat ze cynisch, rancuneus en obsessief zou zijn, zijn slechts geruchten.

Ronde 3: Glodi Lugungu met Een lange weg
Een lange weg is een persoonlijk verhaal over afkomst, opvoeding, volwassen worden en familie. Glodi vertelt over zijn leven met een flinke dosis zelfspot en zijn moeder als stralend middelpunt. Glodi is een eigenwijze, optimistische, boeiende verhalenverteller met grote plannen voor de toekomst.

  • location

  • Herengracht 58
  • Leiden

Heb je er al zin in? Haal je tickets nu!

 

 

Stukafest wordt mede mogelijk gemaakt door