Aidan & the Wild – Vrijdag

@Breestraat 92

Koop je tickets nu!

Biografie

Muziek

Aidan & The Wild is de band rondom de Eindhovense singer-songwriter Aiden. Voor Stukafest zal hij echter solo optreden!

Door voorbeelden als Ben Howard, John Butler, The Tallest Man On Earth en John Smith en een voorliefde voo rmythes en heldenverhalen is de typerende stijl onmiskenbaar. Waar de grote lijk voo rde muziek folk is, zijn de invloeden hierbinnen erg uiteenlopend. Van blues en americana tot psychedelische randjes. Van lieve luisterliedjes tot aan epische liederen over oude sages tot aan dansbare grooves. Virtuoos gitaarspel, een uniek stemgeluid en thema's over draken en wildernis dragen allemaal bij aan het ontdekkingsreis gevoel van de muziek.

Ondertussen staan er al een paar noemenswaardige optredens op de naam, waaronder de overwinning op de Brabantse finale van Kunstbende, verscheidene shows in de Effenaar, tweemaal het Nakend Song Festival en aftershows voor Douwe Bob en Mister and Mississippi.

“Dat Aidan een van de meest talentvolle singer-songwriters uit de regio Eindhoven is, mag inmiddels wel duidelijk zijn. “ - 3voor12, 2015

“Het doet wel degelijk denken aan een tijd waarin The Hobbit de bijbel was, en een tovenaarsmuts dragen best tof was. Aidan heeft daar wel een eigen draai aan gegeven met moderne teksten.” -Eindhoven Rockcity, 2016 n.a.v. de single “Searching For Dragons”

"Aidan zingt zijn persoonlijke teksten met veel emotie, wat zijn muziek extra geloofwaardig maakt. Iets waar sommige van zijn collega’s die vandaag op het programma staan nog wat van kunnen leren… " - 3voor12, 2017 n.a.v. Naked Song Festival

  • location

  • Breestraat 92
  • Leiden

Heb je er al zin in? Haal je tickets nu!

 

 

Stukafest wordt mede mogelijk gemaakt door