Minerva kamer

@Franklinstraat 3B

Koop je tickets nu!

Biografie

Dwaal door een expositie van een beeldend kunstenaar terwijl je aan de biertje lurkt en door de deze Stukafest kamer wandelt. Daarna geniet je van een mooie muziekperformance en ben je voor eventjes ondergedoopt in de wereld van de Minerva Academie voor Popcultuur.

Dit is dé opleiding in Leeuwarden waarin je je ontwikkelt tot professional in de popcultuur.

Brutaal, ondernemend, creatief, professioneel. De school is onderdeel van Hanzehogeschool Groningen, leidt studenten op tot creatieve ondernemers die werken vanuit een gevarieerde praktijk met eigentijdse media en podia.

Iedere artiest leert binnen een gemeenschap van verschillende artiesten, bouwers en makers. Zangers, clipmakers, schrijvers, filmmakers en alle andere soorten creatieven voeden elkaars energie en kennis. En wat nog te gekker is; dit is enige plek ter wereld waar je studeert op het gebied van de populaire cultuur!

SANNE BULTHUIS

Sanne’s illustraties kennen geen grenzen. Deze gekke kunst zou je kunnen omschrijven als obscuur, rauw en humoristisch. Ze put veel inspiratie uit haar frustratie over mensen en hun gedrag. Door middel van haar tekeningen wil ze mensen als het ware voor schut zetten, met groffe humor.

SELMA RIXT

De muziek van zangeres Selma Rixt is geïnspireerd op Neo Soul en Jazz. Normaal gesproken maakt ze deel uit van de gelijknamige band met gitarist, bassiste en drummer. Tijdens Stukafest speelt ze alleen een akoestische set en begeleid ze zichzelf op gitaar en piano. De nummers variëren van warme ballads tot uptempo swingende nummers. De oplettende luisteraar herkent invloeden van Aretha Franklin, Lianne la Havas en Amy Winehouse.

  • location

  • Franklinstraat 3B
  • Leeuwarden

Heb je er al zin in? Haal je tickets nu!

Stuur ons een bericht!

Heb je vragen, opmerkingen of ideëen voor Stukafest landelijk? Wil je ons sponsoren? Of een complimentje achterlaten? Via het onderstaande veld kan je Stukafest landelijk bereiken!

 

 

Stukafest wordt mede mogelijk gemaakt door