Vacature Landelijke PR

Maandag 03-04-2017

PR verantwoordelijke in het landelijkbestuur van Stukafest?! Ben jij momenteel studerende en wil je graag je CV uitbreiden / meer ervaring opdoen op het gebied van leidinggeven en dat op een gezellige manier? Dat kan! Het landelijke bestuur van Stukafest is per direct opzoek naar een nieuwe PR/marketing verantwoordelijke.

Stukafest is een studentenkamerfestival dat voor en door studenten wordt georganiseerd. Eens per jaar wordt het festival georganiseerd in 15 steden door heel Nederland. Als landelijk bestuur geef jij ondersteuning aan de steden en heb je jou bestuurstaken. In het landelijk bestuur werk je samen met vijf bestuursgenoten. Stuur je motivatie naar vivian@stukafest.nl

Als PR verantwoordelijke van het landelijk bestuur ben jij verantwoordelijk voor de onderstaande taken:
– Trainingen verzorgen voor de steden
– Landelijke mediacampagne opzetten
– Landelijke social media bijhouden
РCoördineren van de app en website
РCoördineren en het opzetten van de ticketshop
– Offline drukwerk voor de steden verzorgen
– Contact landelijke mediapartners onderhouden
– After movie verzorgen

Voordat dat je de bovenstaande verantwoordelijkheden op je krijgt, heb je natuurlijk eerst een uitgebreide inwerk periode. Als PR verantwoordelijke besteed je gemiddeld vijf uur per week aan jou werkzaamheden inclusief vergaderingen. Het landelijk bestuur vergadert eens per twee weken in Utrecht, Rotterdam of via Skype.

Wil je meer weten over Stukafest, volg ons via Facebook: @Stukafest

Stukafest wordt mede mogelijk gemaakt door