Tenfold

@Frédérique

Koop je tickets nu!

Biografie

Muziek

Singer-songwriter Tenfold vertelt met haar folky liedjes verhalen die je meenemen in haar visie op de wereld. De vertolking wordt gebracht met een knipoog, die in combinatie met de
melancholische ondertoon zorgt voor een relativerend contrast. Inspiratiebronnen als The Tallest Man On Earth en Laura Marling zijn terug te horen in haar zang- en gitaarspel.

Sinds 2014 treedt Tineke Hussaarts op als solo-artiest onder de naam Tenfold. Dat jaar speelde zij 21 shows tijdens de Popronde en werd zij gekozen als support van Moss. Ook bracht Tenfold haar eerste titelloze EP uit, waarvan alle handgemaakte exemplaren uitverkochten. Dit voorjaar was Hussaarts de vaste support act van Lucky Fonz III tijdens zijn In Je Nakie tour. Ook was zij te zien in een uitverkochte Melkweg (The Max) als support van Sam Hunt en verzorgde zij voorprogramma’s van o.a. Benjamin Francis Leftwich, Tiny Ruins en William McCarthy van de Augustines.

Voor haar nieuwe EP werkte Tenfold samen met Peter Akkerman (Alamo Race Track, Pien Feith). De vier liedjes die ze opnamen in de studio van Alamo Race Track zijn op 27 oktober 2016 gepresenteerd in de Roode Bioscoop in Amsterdam tijdens de releaseshow van de EP ‘Before We Go Somewhere’.

  • location

  • Frédérique
  • Theresiastraat 6
  • Den Haag

Heb je er al zin in? Haal je tickets nu!

Send us a message!

Heb je vragen, opmerkingen of ideëen voor Stukafest landelijk? Wil je ons sponsoren? Of een complimentje achterlaten? Via het onderstaande veld kan je Stukafest landelijk bereiken!

 

 

Stukafest wordt mede mogelijk gemaakt door