Studenten Hebben Dorst

@

Koop je tickets nu!

Biografie

Lezing

"Studenten Hebben Dorst (SHD)”, daar ben je het waarschijnlijk mee eens! Jij zult niet de enige zijn….Toch is hier een twist. Het gaat hier niet over bier, maar over kennis. Of liever gezegd, zelfkennis.
Als student moet je tegenwoordig meer doen in minder tijd met minder geld. 50% van de studenten kampt met chronische stress en 1 op de 5 afgestudeerden heeft achteraf spijt van hun studiekeus. De visie van SHD is dat de studietijd bedoeld is om je inhoudelijk en persoonlijk te ontwikkelen, maar beseffen dat studieplezier verloren gaat wanneer je niet genoeg tools hebt om met de prestatiedruk om te gaan. Het gevolg is onnodige stress tijdens je studie, terwijl het wel eenvoudiger kan.

Glenn Weisz is gastdocent Persoonlijk Leiderschapsontwikkeling aan de TU Delft, schrijver van het SHD handboek en voorzitter van de SHD-stichting. Zijn ambitie is dat je persoonlijk leiderschap tools al tijdens je studie in je voordeel gaat gebruiken. Op 1 maart 2018 vindt het eerste DORST-symposium ooit plaats in de aula van de TU Delft met inspirerende sprekers, workshops en start-ups. Op 20 februari krijg je alvast een voorproefje Persoonlijk Leiderschap tijdens deze exclusieve Stukafest-mini-masterclass. En maak je geen zorgen, tussendoor bier drinken is gewoon toegestaan.

  • location

  • Giststraat 12
  • Delft

Heb je er al zin in? Haal je tickets nu!

 

 

Stukafest wordt mede mogelijk gemaakt door