Poëziebus: Karin van Kalmthout, De Alchemist, Erika De Stercke

@Coenderstraat 1

Koop je tickets nu!

Biografie

Poëzie

Poëziebus verbindt dichters en organisatoren uit alle hoeken van de woordkunst en het taalgebied. Dat doet zij onder meer door een jaarlijkse tour voor podiumdichters door Nederland en België te organiseren.

Karin van Kalmthout schrijft al vanaf jonge leeftijd poëzie, maar pas in Rotterdam vond die stille liefde voor het woord een weg naar buiten. Zoveel passie moet gedeeld worden en ze doet dat met veel overgave. Ze geeft al sinds 2005 schrijfworkshops voor o.a. SKVR, Poetry International en Huis van Gedichten en legt zich toe op het geven van het vak Nederlands aan de Horecavakschool.

De Alchemist is een echte storyteller. Met zijn verhalen wil hij een stem geven aan degenen die niet gehoord worden.

Erika De Stercke schrijft gedichten naar aanleiding van gesprekjes die zij opvangt in de trein, meldingen van vrienden. “Een gedachte of één woord kan bij mij blijven hangen en een eigen leven leiden. Ze laten mij niet los, de woorden. Mijn rugzak zit steeds vol met papiertjes en en allerlei info. Aan inspiratie geen gebrek.” Regelmatig gaat zij naar Nederland voor literaire activiteiten. Ook in Vlaanderen doet zij mee met poëzie-optredens.

  • location

  • Coenderstraat 1
  • Delft

Heb je er al zin in? Haal je tickets nu!

 

 

Stukafest wordt mede mogelijk gemaakt door