Wij zoeken jou als vrijwilliger!

Maandag 02-12-2019

Voor Stukasessie 2020 zijn wij op zoek naar vrijwilligers!

Meewerken aan het leukste studenten festival kan dit jaar weer als vrijwilliger. De vrijwilligers maken Stukafest een nog groter feest dan het al is. Als vrijwilliger help je mee in een studentenkamer die voor één avond wordt omgetoverd tot een minitheater. In de studentenkamer zal een act plaatsvinden welke dans, muziek, theater etc. kan omvatten. Voor ieder wat wils!

Vrijwilligers zullen tijdens de avond op 19 februari ingezet worden voor het scannen van kaartjes, het helpen van de kamerbewoners en artiesten waar nodig, maar voornamelijk voor het klaar staan van de bezoekers van Stukafest Amsterdam.

Natuurlijk kan je tijdens deze avond zelf ook genieten van de optredens die worden gegeven en achteraf een dansje wagen op het eindfeest. Een vrijwilliger van het afgelopen jaar heeft met ons haar ervaring gedeeld en zei:

“Het was een van de betere avonden van het jaar. Ik kende van te voren niemand, maar ik heb met de hosts en de artiesten samen avond gegeten en daarna een heel gezellige avond gehad met alle betrokken mensen. Een heerlijke avond met gegarandeerd lieve mensen en een vet optreden.”

Ben je na het lezen van dit bericht helemaal enthousiast om te helpen? Dat kan! Mail dan naar amsterdam@stukafest.nl en dan nemen wij contact met je op!

Stukafest wordt mede mogelijk gemaakt door