Stukasessie #2 ‘T heerlijk Stukavondje

Woensdag 27-11-2019

Na een geslaagde eerste Stukasessie, is het op 4 december tijd voor Stukasessie #2 ‘T heerlijk Stukavondje!

De Stukasessie zal plaats vinden in Het Huis van Iemand Anders, en geheel in sinterklaas thema zijn. Je zult tijdens deze avond mentaal voorbereid worden op Sinterklaas avond. Ook zal het voor genoeg inspiratie zorgen voor het schrijven van gedichten, want zeg nou eerlijk, dat doen we toch allemaal op het laatste moment?!

Tijdens deze avond zullen er vanaf 20:00 uur verschillende optredens zijn. De toegang van dit evenement = GRATIS!

LineUp:
– DOET

Een van de artiesten die je deze avond zal helpen ter inspiratie voor je laatste rijmwoorden, is Doet!
Deze avond zal Doet, een lesbisch-seksuele twintiger in de ontkenningsfase, haar gedachten en opvattingen delen over zowel het leven als haar geaardheid. Onderwerpen als seks, bier en liefde staan centraal en zijn onderwerpen die zij graag aan de kaak stelt!
Doet probeert taboes te doorbreken door de lezer kennis te laten maken met haar kern van waarheid. Poëzie met een lach, af en toe een traan en soms een natte poes..

– Jacht

Jacht staat voor zwoele harmonieën en een diepe sound. Gewapend met bas, gitaar en sinds kort (lees: heel kort) ook drums voeren ze je mee met hun melancholische pop. De band laat zich niet inkaderen door taal. Nederlands, Engels of instrumentaal; hun muziek spreekt. Het voorheen tweekoppige Jacht gaat deze avond voor het eerst als trio het podium betreden, met Geert Bakker op de drums als nieuw bandlid. Laat je meeslepen door de nieuwe verschijning van Jacht, maar pas op dat je niet struikelt over hun rauwe randje..

– Kopje Onder

Geniet tijdens het pepernoten eten deze avond ook van de liedjes van Kopje Onder, bestaande uit Jona Bosman (1997), die gitaar speelt en zingt, en Nicole Kaandorp (1997), die melodica en mondharmonica speelt, en er af en toe doorheen praat. Samen maken ze verhalende Nederlandstalige liedjes over netwerkborrels, croissantjes, badschuim, drank, het klimaat, en nog veel meer.

Meer informatie over dit evenement? Klik op onderstaande afbeelding en zet jezelf vooral op aanwezig:

Stukasessie 2

 

Stukafest wordt mede mogelijk gemaakt door