Het komt steeds dichterbij!

Woensdag 29-01-2020

Stukafest Amsterdam 2020, het komt steeds dichterbij!

Over minder dan een maand is het zo ver, Stukafest Amsterdam 2020. Op 19 februari zullen verschillende studentenkamers in Amsterdam de deuren voor jullie openen.  Heb jij je kaarten al? Zo niet, koop ze dan snel, want er zijn al kamers uitverkocht!

Banner

Aankomende weken zullen er via onze socials verschillende routes worden gepost. Wij hebben voor jou drie acts uitgezocht die samen een route vormen, zo maken we de keuze wat makkelijker! Denk hierbij aan de route “Het boevenpad” of “De woordenschat”.

Naast de optredens in de studentenkamers, is er ook een spetterend eindfeest in de Melkweg! De line-up van deze avond is er zeker niet zomaar een, het belooft een avond te worden met toffe live optredens, van onder andere The Cool Quest en Tessel. Ook de Dj’s Kremlin Disco, The Good Life Tribe en Figi zullen je voetjes van de vloer houden!

lineup Stukaparty

Mocht je voor Stukafest begint zin hebben om lekker te eten, dan kan je gebruik maken van de speciale acties die er voor je zijn geregeld! Stukafest Amsterdam introduceert Stukafood, waarbij je op vertoon van je ticket tegen korting kan eten, en tijdens het eten kan genieten van een live band!

Genieten van Stukafood kan bij de volgende café’s:

  • Café Fest (Wibauthof 1, 1091 DD Amsterdam) – Daghap voor €6,95 (incl. 1 biertje)
  • ‘Skek (Zeedijk 4-8, 1012 AX Amsterdam) – Daghap voor €13,- (incl. 1 speciaalbiertje)
  • Taste Before You Waste (Plantage Doklaan 8, 1018 CM Amsterdam) – Daghap op basis van donatie

Reserveren? Dat kan! Mail naar amsterdam@stukafest.nl met de locatie en aantal mensen. Dan zorgen wij dat er een tafeltje voor je vrij is. Voor meer informatie over de acts, kijk bij het kopje “Stukafood” op de website.

Wij hebben er super veel zin in, en hopen dat jij erbij bent! Koop snel je kaartjes via:

https://shop.ikbenaanwezig.nl/tickets/event/stukafest-amsterdam-19-02-2020

Stukafest wordt mede mogelijk gemaakt door