BESTUUR ZOEKT BESTUUR

Dinsdag 28-02-2017

Lijkt het jou tof om Stukafest 2018 te organiseren? Meld je dan nu aan voor het bestuur! Je kunt solliciteren op onderstaande functies. Let op: je kan op meerdere functies solliciteren, sommige functies worden eventueel samengevoegd.

Stuur  je CV en motivatie vóór 7 april naar amsterdam@stukafest.nl.

 

VOORZITTER

Onze ideale voorzitter kan het overzicht houden, bereidt de vergaderingen voor, leidt deze, kan lange termijn planningen maken, durft deadlines te stellen en motiveert het bestuur zich daaraan te houden. De voorzitter bemiddelt tussen de bestuursleden en onderhoudt het contact met het landelijk bestuur.

 

SECRETARIS

Onze ideale secretaris kan goed en overzichtelijk notuleren, is vice-voorzitter en vliegende keep. Daarnaast is de secretaris eindverantwoordelijk voor de fondsenaanvraag. Hiervoor werk je nauw samen met de penningmeester en voorzitter maar jij zit er bovenop! Bovendien regelt de secretaris alles omtrent het eindfeest: de locatie, de aankleding en natuurlijk de randprogrammering hiervan. We zoeken een hands-on type die het leuk vindt om te schrijven.

 

PENNINGMEESTER

Onze ideale penningmeester vindt het interessant om achter de schermen van Stukafest ervoor te zorgen dat alle financiële zaken op rolletjes lopen. Als penningmeester houdt je je bezig met het maken van begrotingen en realisaties en het bijhouden van de boekhouding. Je werkt veel samen met de andere bestuursfuncties als verantwoordelijke voor het geld. Ervaring met boekhouden is handig maar absoluut geen vereiste, zolang je maar leergierig bent!

 

PROGRAMMEUR

Onze ideale programmeur heeft een neusje voor alle vormen van podiumkunsten. Hij of zij houdt zich dan ook graag bezig met het bezoeken van toneel, dans, muziek, cabaret en andere kunstdisciplines. Als programmeur ben jij verantwoordelijk voor wat er uiteindelijk in de studentenkamers te zien zal zijn. Bij deze functie is het, naast artistiek inzicht, ook een vereiste dat je goed in staat bent om te onderhandelen over geldzaken en om contracten op te stellen.

 

PR-COÖRDINATOR & ACQUISITEUR

Voor komend bestuursjaar hebben we er voor gekozen om de functie van Acquisiteur en PR-coördinator samen te voegen. We zijn dus opzoek naar iemand die een ster is in het ‘verkopen’ van Stukafest aan zowel bezoekers àls sponsoren.
Als PR-coördinator / Acquisiteur ben je naast het bijhouden van de website, facebook, instagram en youtube bezig met het onderhouden van het contact met de pers en zorg je voor een offline en online promotieplan. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor de acquisitie en kun je het product Stukafest als geen ander verkopen. Je laat je niet snel afwimpelen en kunt overweg met contracten. Voor de functie zijn we opzoek naar iemand met een vlotte pen die het leuk vindt om te schrijven. Een ultieme pré is als je handig met met programma’s als Photoshop en Indesign. De PR en Acquisitie kun je helemaal naar je eigen hand zetten dus onze ideale kandidaat is een creatief persoon die buiten de lijntjes denkt!

 

PRODUCTIEMANAGER

Als Productiemanager ben je verantwoordelijk dat Stukafest op rolletjes loopt. Je regelt de leukste en meest bijzondere kamers voor en gaat op zoek naar de beste vrijwilligers. Je werkt nauw samen met de programmeur om ervoor te zorgen dat de bezoekers op de mooiste plekjes in Amsterdam van de bijzonderste acts kunnen genieten. In de voorbereidende fase en op de avond zelf ben jij het aanspreekpunt voor de kamerbewoners en vrijwilligers. Social skills en logistiek inzicht worden zeer gewaardeerd.

Stukafest wordt mede mogelijk gemaakt door